The Latour Greenhouse

Nurturing Growth

Aktivt och omsorgsfullt ägande som bidrar till en stabil och självständig utveckling av respektive bolag.

Affärsenheter

Här ser du våra affärsenheter.

Aritco Logotyp

Aritco

Aritco är en prisbelönt tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen.

Vimec Logotyp

Vimec

VIMEC S.R.L är en ledande italiensk tillverkare av plattforms- och trapphissar med huvudkontor i och tillverkning i Luzzara, Italien. VIMEC är ett kvalitetsbolag med en stark produktportfölj av lösningar som förbättrar tillgängligheten både i hemmen och i publika miljöer.

VEGA Logotyp

VEGA

Vega är en ledande designer och tillverkare av användargränssnitt och elektroniska system för hissar och plattformshissar. Bolaget som grundades 2004 har sitt huvudkontor i Italien samt dotterbolag i USA, Brasilien, Albanien och Kina.

MS Group Logotyp

MS Group

Elektriska muskler som omvandlar energi till rörelse. MS Group utvecklar, tillverkar och säljer elektriska linjära ställdon och lyftsystem genom sina dotterbolag Reac, AAT och Batec. Kunderna återfinns framförallt inom medicinsk rehabilitering, där MS Group är underleverantör till flertalet av de större tillverkarna av elektriska rullstolar.

LSAB Logotyp

LSAB

LSAB är en verktygsleverantör som erbjuder hela den trä- och metallbearbetande industrin verktygslösningar med tillhörande slipservice med marknadens tätaste turbilslista. Vårt erbjudande för träindustrin innefattar allt från sågverket till inredningar, kök, dörrar, fönster, möbler, trappor, golv etc. För metallindustrin erbjuder vi verktyg för kapning och skärande bearbetning. Vi har specialistkunskaper inom alla områden för att hjälpa er till den bästa lösningen med det bästa ekonomiska utfallet som följd.

Densiq Logotyp

Densiq

DENSIQ är en ledande leverantör av helhetslösningar inom tätningsteknik till den nordiska processindustrin och dess underleverantörer. Detta möjliggör vi genom nära samarbete med våra kunder, kunniga och engagerade medarbetare samt marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk konsultation.

Lumen Radio

Lumen Radio

LumenRadio är Latour Industries enda minoritetsinvestering.

Bolaget verkar inom radio- och signalkommunikation. Affärsidén är att underlätta kommunikation mellan trädlösa enheter i miljöer där frekvensen oftast är begränsad av ett stort antal användare.