The Latour Greenhouse

Nurturing Growth

Aktivt och omsorgsfullt ägande som bidrar till en stabil och självständig utveckling av respektive bolag.

Affärsenheter

Här ser du våra affärsenheter.

Aritco Logotyp

Aritco

Aritco är en prisbelönt tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen.

Vimec Logotyp

Vimec

VIMEC S.R.L är en ledande italiensk tillverkare av plattforms- och trapphissar med huvudkontor i och tillverkning i Luzzara, Italien. VIMEC är ett kvalitetsbolag med en stark produktportfölj av lösningar som förbättrar tillgängligheten både i hemmen och i publika miljöer.

VEGA Logotyp

VEGA

Vega är en ledande designer och tillverkare av användargränssnitt och elektroniska system för hissar och plattformshissar. Bolaget som grundades 2004 har sitt huvudkontor i Italien samt dotterbolag i USA, Brasilien, Albanien och Kina.

Esse-Ti Logotyp

Esse-Ti

Teknologisk partner till innovativa företag i design och tillverkning av anpassad elektronik och utrustning för tvåvägskommunikation. Esse-Ti bidrar och är starkt drivande i utvecklingen av säker kommunikation i vertikala transportsystem tack vare 40-års erfarenhet inom telekommunikation och 20 år inom nöd-telefonsystem och övervakningslösningar till den europeiska hissindustrin. Esse-Ti grundades 1983.

MS Group Logotyp

MS Group

Elektriska muskler som omvandlar energi till rörelse. MS Group utvecklar, tillverkar och säljer elektriska linjära ställdon och lyftsystem genom sina dotterbolag Reac, AAT och Batec. Kunderna återfinns framförallt inom medicinsk rehabilitering, där MS Group är underleverantör till flertalet av de större tillverkarna av elektriska rullstolar.

LSAB Logotyp

LSAB

LSAB Group med huvudkontor i Göteborg. Vi är en ledande leverantör av verktyg och tjänster relaterade till spånavverkande processer inom trä- och metallindustrin. Idag har vi verksamheter i totalt 6 länder och är tillsammans cirka 300 medarbetare. Vi exporterar till ytterligare ett 40-tal marknader och våra produkter återfinns på samtliga kontinenter utom Antarktis.

Densiq Logotyp

Densiq

DENSIQ är en ledande leverantör av helhetslösningar inom tätningsteknik till den nordiska processindustrin och dess underleverantörer. Detta möjliggör vi genom nära samarbete med våra kunder, kunniga och engagerade medarbetare samt marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk konsultation.

MAX AGV Logotyp

MAXAGV

MAXAGV är en ledande leverantör av system med mobila robotar och mjukvara för godshantering. Företaget med huvudkontor i Göteborg har de senaste 30 åren installerat flera tusen mobila robotar världen över i ett stort antal branscher och användningsområden.